Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: БТВВ Лице в лице по БТВ енергийният министър

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: БТВВ Лице в лице по БТВ енергийният министър
Коментари Харесай

Министър Петкова: Плащайте сметки за ток по банков път. В центровете за обслужване на клиенти се допускат по двама, на два метра един от друг

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: БТВ

В „ Лице в лице ” по БТВ енергийният министър Теменужка Петкова разгласи по какъв начин българите ще заплащат сметките си ток в изискванията на строгите ограничения за органичаване на разпространяването на ковид у нас.

Ето какво сподели министър Петкова:

„ Трите електроразпределителни сдружения са взели ограничения за да се избегне касовото заплащане.

Съществува опция за онлайн банкиране, по банков път посредством банкомат, посредством други благоприятни условия, Изи Пей и други системи, които всяко едно от тези три електроразпределителни сдружения предлага на своите клиенти.

На уеб страниците на електроразпределителните сдружения има телефони за връзка и контакти, имейл адреси за питане и въпроси, които вълнуват хората.

За тези, които не могат да платят по банков път, в центровете за обслужване на клиенти са взети специфични ограничения в сходство с тези, които приложиха министърът на опазването на здравето и националния щаб. Създадена е организация на работа за наличието на избран брой клиенти, който да не надвишава този най-малко все още - до две лица на едно и също място, на разстояние два метра един различен. Осигурени са защитни средства за лицата на гишетата. Дезинфекцират се пространствата, с цел да има чиста среда. ”

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 1 секунда) Рейтинг: 24124 | Одобрение: 4609 На прът! Как да се отървем от вас??? Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР